POSTAM ANUNTURI IN SITEURI | Postare anunt in siteuri - ANUNTUL MAGIC

POSTAM ANUNTURI IN SITEURI | Postare anunt in siteuri - ANUNTUL MAGIC

Publica anunt nou      Login

Cauta anunturi in reteaua in care postam anuntul tau     

 

 

Anuntul Magic se afla pe primul loc in sondajele media !

Conform ultimelor sondaje si studii de piata efectuate in 2011 de Magic Multimedia Soft s.r.l. peste 90% dintre romanii care au apelat la serviciile de postare anunturi in siteuri prefera ANUNTUL MAGIC , pe locul 2 clasandu-se mediapress cu un serviciu foarte satisfacator in ce priveste promovarea offline (presa scrisa) .

Postarea anunturilor in siteurile de anunturi a devenit una din cele mai cautate si utile metode de promovare online, avand la baza ideea acaparare a unui public cat mai larg intr-un timp cat mai scurt. Cand postam un anunt in reteaua online clientii iau contact aproape instantaneu cu oferta respectiva.

Un anunt postat pe o retea de 300 siteuri , practic va fi vazut peste tot pe Google , in site-urile derivate si partenere si chiar in ziarele afiliate unora din siteurile in care postam anuntul respectiv.


 

De ce are efect imediat postarea prin AnuntulMagic?

Simplu , odata ce postam anuntul pe toate siteurile pe internetul , acesta este vazut de un grup urias de potentiali clienti intr-un timp foarte scurt. Exact: intr-un timp foarte scurt de postare, uneori chiar in 2 ore din momentul in care se postam anuntul pe siteurile respective.

Uneori efectele optimizarii si postarii anuntului sunt atat de vizibile incat pagini consacrate sau forumuri nationale sunt coborate pe pagina 2 in Google iar pe prima pagina se gasesc doar anunturile postate. Bineinteles efectele postari i sunt de scurta durata (3-4 zile).


Posteaza anunt [+]      Suport

 

 

Cum se explica faptul ca anunturile postate prin AnuntulMagic aduc clienti iar cele postate prin alte agentii nu apar nici in Google ?

 

Administratorul agentiei de anunturi Anuntul Magic Moraru Gabriel ne explica:

"Primul lucru ce trebuie mentionat inainte de orice este faptul ca Google detesta , penalizeaza si simte imediat orice tentativa de automatizare a postarii sau a obtinerii de linkuri . Desi am luat de multe ori in calcul automatizarea serviciului de postare a anunturilor pe siteuri am ezitat de fiecare data si bine am facut. Softurile care se vand pe piata si care usureaza postarea in siteuri , sunt de fapt destul de complicate si dezorganizate, timpul de postare fiind oricum destul de mare. Nu intelegem cum reuseste Google sa faca diferenta cand postam anuntul manual sau cand postam anuntul automat.

Uneori timpul de postare prin intermediul softurilor este de 2-3 ore iar prin intermediul operatorilor 4-5 ore. Deci... nu e mare diferenta si totusi Google recunoaste imediat si intotdeauna postarea manuala sau automata.

 

Am auzit de nenumarate ori scuze de genul "softul respectiv cu care postam anunturi doar completeaza forumlarele si operatorul introduce codurile capcha si pozele" ei bine am descoperit ca Google pur si simplu isi da seama ca acele formulare sunt PREcompletate . De softurile care sparg codurile din imagine nici nu mai discutam . Acelea sunt o paguba uriasa pentru clientii care apeleaza la acest tip de promovare. Va recomandam sa va feriti de asa ceva. Va recomandam doar completarea MANUALA a formularelor din fiecare site in parte chiar daca o faceti prin Anuntul Magic , chiar daca o faceti prin alta agentie de anunturi . Asigurati-va de acest lucru.

 

 

postam anunturi in siteuri

 

100% transparent si sincer!

 

 • Cum stati cu concurenta pe piata?
 • "Aaaa... sunt destui clar . Imi pare rau ca desi suntem primii din Romania care am lansat servciul de postare anunturi in siteuri majoritatea concurentilor aparuti acum nu fac decat sa distorsioneze si sa strice imaginea acestui serviciu. Cu toate astea cred ca singurul serviciu concurent care, se ridica destul de sus si care concureaza destul de bine Anuntul Magic este cel de la Agentia de Anunturi (DID) si apreciem asta. De ce sa nu o spunem... ne tine mereu in priza si apreciem ca a respectat intotdeauna imaginea initiala / originala cu care a fost prezentat serviciul de postare... " , a declarat administratorul Anuntul Magic, Moraru Gabriel

 

 • Care a fost primul client ? Care a fost primul partener Anuntul Magic?
 • Ce va spun acum sigur nu veti crede: primul nostru client beneficiaza de 5 ani incontinuu de anunturi gratuite pe toata reteaua de siteuri si posteaza gratis oricand si oricat prin AnuntulMagic . Am hotarat asta de mult , in semn de apreciere si de respect. Si in ziua de azi ii postam anuntul gratis. Nu ii voi da numele
 • Primul partener care ne-a ajutat foarte mult si care a fost alaturi de AnuntulMagic inca din primele zile de la lansarea serviciului este evrika.ro. Nu avem decat cuvinte de lauda atat pentru site cat si pentru stuff-ul din spatele evrika.ro. Pentru un student care avea doar o idee de promovare si care nu avea resurse si capital , inseamna foarte mult un site ca evrika.ro care sa il promoveze .. pe incredere ca .. poate va merge in viitor.

 

 • (R.P.A.) Cum poate avea clientul incredere ca ii postati anuntul manual , fara sisteme automate de postare?
 • A fost o perioada cand ne permiteam sa invitam clientii la sediul nostru (unde postam anunturi) iar acestia asistau la o cafea in timp ce 3-4 operatori ii posteaza manual anuntul pe fiecare site in parte. Insa din cauza ca majoritatea clientilor ii tin de vorba si le ingreuneaza lucrul prin tot felul de neclaritati legate de postare , retusuri sau cerand explicatii verbale la fiecare postare pe fiecare site in parte (ex: acolo de ce ai completat fara http:// sau acolo de ce ai scris cu litere mici etc..) angajatii pur si simplu au fost exasperati si epuizati , fapt pentru care am renuntat la aceasta metoda de garantare a postarii manuale. Cu toate astea, daca un client este sceptic , si considera ca ii postam anuntul automat, este bine venit oricand sa petreaca 5-6 ore la noi pentru a se convinge ca se posteaza manual si cu mare atentie.

 

 • (R.P.A.) Ati avut plangeri sau solicitari de returnare a banilor pentru postare incompleta?
 • Sincer DA , foarte rar. Mai exact din 2007 de cand am adus pe piata din Romania acest serviciu , am returnat banii la 5 clienti. Majoritatea plangerilor se refereau la faptul ca anunturile nu apareau pe toate siteurile, insa intotdeauna s-a intamplat asta atunci cand postam anunturi putin mai delicate (chaturi erotice, metode de imbogatire rapida etc..) unde administratorii siteurilor in care postam au ultimul punct de vedere si decid daca afiseaza sau nu acel anunt. Chiar daca operatorii posteaza anuntul pe toate siteurile sunt cazuri in care acesta intarzie sa apara sau este refuzat pe unele siteuri. Aici , raspunderea nu ne mai apartine.
  Sunt cazuri nenumarate in care clientul pur si simplu nu stie sa isi caute anuntul pe siteurile respective. In urma plangerii facute , le cautam chiar noi anunturile la rubricile corespunzatoare pentru a se convinge ca au fost postate corespunzator.
  A fost un caz in 2008 cand un client a asistat la intreaga postare a anuntului sau la sediul nostru iar a doua zi a facut plangere ca nu i-am postat anuntul pe siteuri.

 

 • De ce ati inchis forumul de discutii.
 • Forumul a fost inchis din cauza spamului urias care se facea zilnic. Unii mai sceptici au spus ca am simulat discutii si pareri bune din partea clientilor foaaarte multumiti de postare pentru a manipula lumea . Pentru a demonstra ca pererile sunt reale si ca majoritatea clientilor sunt foarte multumiti de postarea anunturilor am deschis un chat de discutii prin interfata Facebook. Acolo nu poti edita, truca sau simula nimic , pur si simplu parerile sunt reale si nu mai exista nici un dubiu ca , toti clientii sunt multumiti de serviciul prin care postam anuntul lor pe siteuri.

 


Posteaza anunt [+]      Suport

 

Servicii similare de postare anunturi in siteuri:

Va rugam sa beneficiati si de oferte similare ale agentiilor de anunturi pentru a va convinge singur de diferenta de calitate in ce priveste serviciul de postare anunt in siteuri. Va oferim cateva linkuri similare si concurente si va rugam sa constatati calitatea si efectele postarii prin Anuntul Magic, prin comparatie. Multumim.

 

SuperAnunt - Postam anuntul tau in 250 siteuri de anunturi.
superanunt.8k.ro/Serviciul consta in postarea de anunturi pe 250 de siteuri dedicate anunturilor, anunturile pot fi postate o data pe pe toate cele 250 de siteuri sau postarile pot fi ...

 

Postam anunturi in 365 siteuri din Romania - Portavoce.ro
www.portavoce.ro/Publicam ANUNTUL tau impreuna cu 1 poze in 365 site-uri de anunturi si mica publicitate din Romania.

Publica anunt pe siteuri, posteaza anunturi, adauga anunturi pe Publica anunt pe siteuri, posteaza anunturi, adauga anunturi pe siteuri, publicare anunt pe site-uri Publica anunturi, posteaza anunturi, adauga anunturi pe ...


Posteaza in 400 anunturi pe siteuri romanesti
linkuri.shopmania.biz/.../400-anunturi-pe-siteuri-romanesti-1343666400 anunturi pe siteuri romanesti. Prin acest pachet va postam anuntul pe 400 de siteuri de anunturi gratuite in limba romana. Dupa efectuarea platii cu Paypal ...

 

Postam anunturi in peste 100 site-uri 55950 Anunturi Sibiu
iudena.anunturi.evirtual.ro/anunt-55950-postam-anunturi-in-peste-1...6 Nov 2009 – Postam anunturi in peste 100 site-uri sibiu 55950, anunturi sibiu.


Postam anunturi pe 300 siteuri - MiideAnunturi.ro
www.miideanunturi.ro/detalii.php?...Postam-anunturi...siteuri-Anunt...Postam anuntul tau pe 300 de site-uri- anuntulmagic.ro!! Iti publicam anuntul pe 300 siteuri + cele mai bune ziare din romania. Pentru succesul firmei tale, ...

 

Soft postare anunturi, Soft pt postare automata anunturi grauite ...
forum.softpedia.com › ... › Software la cerere15 Nov 2011 – Soft postare anunturi, Soft pt postare automata anunturi gratuite ... de publicare automata a anunturilor pe siteuri gen evrika.ro, postam anunturi.ro ,etc. ...


Soft prin care postam anunturi
forum.seopedia.ro/seo-soft/8122-soft-de-publicare-anunturi.html30 Mai 2008 – Lista contine acum 500 de site-uri de anunturi in care postam... utilizatorului programul se va putea loga automat in cazul postarii mai multor anunturi? ...


Postam Anunturi
www.danoctav.com/publicare-anunturi Cel mai bun serviciu de postare anunturi. Va inscriem anuntul in peste 200 de site-uri de anunturi publicitare.


Cel mai ieftin - Postare anunt pe internet in 207 siteuri
www.mokka.ro/Anunt.php?id=3269&Categoria=Diverse15 Ian 2010 – Cel mai ieftin - Postare anunt pe internet in 207 siteuri.


Postare anunturi in 150 site-uri / Sibiu / Piese auto, moto Auto
www.oferta.ro › Auto › Piese auto, moto1 Dec 2009 – Postare anunturi in 150 site-uri Sibiu. ... inapoi. keywords Cuvinte cheie: Postare anunturi site-uri specializate anunturi online Promovare orice

 


Posteaza anunt [+]      Suport

 

Publicare anunt in siteuri

 

Anunturi Publica Anunturi , Publicare anunturi pe siteuri, Postare anunturi , Anunturi pedia , Posteaza anunturi in siteuri, Postam anunturi

postam anunturi in 300 siteuri de anunturi

 

Anunturi Imobiliare

postare anunturi Anunturi Electronice

Anunturi Auto Moto

Joburi & Afaceri